electriXmas review from Hymn.se

Föredömligt nostalgibefriad upplaga av electriXmas

(Exemplary nostalgia exempt edition of electriXmas – the bookings, like last year, retain a high class overall and show a fingertip feeling for prevailing trends in black dressed alternative electronic music.)

 

 

Det har blivit dags för ”syntharnas julfest” electriXmas på Inkonst i Malmö. Bokningarna håller, likt förra året, mycket hög klass över lag och visar på fingertoppskänsla för rådande strömningar inom svartklädd alternativ elektronisk musik.

Årets upplaga, som spänner från synthpop till experimentell (men dansant) industri, är föredömligt nostalgibefriad. Tre av kvällens fem akter debuterade under 2010-talet. Bland dessa ryms ett exklusivt besök från den nordamerikanska kontinenten.

Read more here  (only in Swedish)

(Photo: Petter Duvander)